IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавицата и пролетта: Владимира Илиева и нейните тайни за красота

1 април 2022 12 30

Водещата на Bulgaria ON AIR в специално интервю

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Официално вече можем да кажем, че дойде краят на зимните дни и вече усещаме пролетната топлина в дните.

Промяната обаче дойде рязко, което наложи бърза реакция от страна на дамите, които знаят добре, че различните сезони изискват различен подход в грижата за красотата.

Ние, от Tialoto.bg, създадохме проекта „Красавицата и пролетта“, за да представим задължителните продукти за новия сезон, които ще ни помогнат да изглеждаме перфектно и да дадем на кожата на лицето си това, от което има нужда, за да бъде в най-добрата си форма.

Изпробваните продукти и ценните съвети идват в компанията на лицето на проекта – красивата водеща на Bulgaria ON AIR, Владимира Илиева.

Днес тя застана пред нашия екип, за да разкаже с детайли как се грижи за перфектния си външен вид, кои са продуктите, без които не може и каква е тайната на здравата кожа.

Влади, ти винаги изглеждаш страхотно, както на екран, така и на живо. Какви са твоите тайни за красота?

Благодаря Ви! За мен е важно всеки ден да се чувствам комфортно в кожата си. Не само заради работата ми, но и заради самата мен. Външният вид е много важен за всяка жена, а лично за мен хубавата коса и добре поддържаната кожа са основни и грижата за тях трябва да е ежедневие. Това, което мога да дам като съвет за безупречен външен вид, е никога да не излизаме от вкъщи, без да сме се погрижили за прическата си. Независимо каква коса имаме, ако тя бъде дори само добре сресана и подредена, прави по-добро впечатление. Гримът, разбира се, не е задължителен, но аз като водещ в телевизия Bulgaria ON AIR не мога да си позволя да не се гримирам. Естественият външен вид никога не излиза от мода, затова и аз залагам на него. Лек и нежен грим, а червилото винаги е задължително.

Какъв тип е твоята кожа и как се грижиш за нея?

Моята кожа е комбинирана. Полагам големи грижи за нея, защото ми се налага да използвам грим ежедневно. Но след дългия работен ден, когато се прибера вкъщи, най-важното за мен е да почистя лицето си с мицеларна вода и да го измия с вода. Използвам различни кремове в сутрешните и вечерните часове в зависимост от моментното състояние на кожата ми. Обикновено 2-3 пъти в седмицата си правя и маска, която определено много освежава кожата и я кара да засияе.

Без какви продукти за красота не можеш? Какво използваш на ежедневна база?

Няколко са продуктите, без които не мога – първите са измивна пяна и хидратиращ крем. Всяка кожа е важно да бъде добре хидратирана, за да изглежда добре. Освен това не мога без продуктите на Babé Laboratorios. Използвам всеки ден оцветяващ суперфлуид с SPF 50, който изравнява естествения тен на кожата и я предпазва от слънчевите лъчи, а активната съставка, на която разчитам, са ампулите BiCalm+.

Владимира интервю

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Претърпява ли промени съдържанието на козметичния ти несесер спрямо сезоните?

Козметичният ми несесер претърпява промени в зависимост от състоянието на кожата ми. Определено той се влияе от сезоните. През зимния период например е изключително важно да бъдем добре хидратирани, както вътрешно, така и външно, затова е важно да ползваме кремове не само за лицето, но и за цялото тяло. Кожата на тялото си хидратирам с млякото за тяло на Babé Laboratorios, като го използвам целогодишно, на ежедневна база.

Каква е твоята ежедневна рутина за поддържане на красива кожа? Какви са стъпките, които следваш?

Най-важно е кожата да бъде добре почистена. Независимо дали използваме грим или не, измивните пяни и гелове са от първа необходимост. Всеки обаче трябва да избере най-подходящата марка и серия, която да бъде съобразена с типа кожа – няма продукт, който да пасне на всеки. Моята кожа винаги е била проблемна, но с времето и добрата грижа успях до голяма степен да се преборя с несъвършенствата. Много хора са против козметичното почистване на лице с обикновена пара, но при мен то е изключително важно. Всичко е до типа кожа, затова всеки трябва да намери своя начин и своите правила и да ги спазва стриктно.

Владимира интервю

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Известно е правилото никога да не си лягаш с грим. Имаш ли свои правила, с които не правиш компромис?

Никога не правя компромис с добре изглеждащата си коса. Когато тя е чиста и подредена, това винаги има своите предимства. Не правя компромис и с поддръжката на лицето си – тя е важна в дългосрочен план. Съветвам всяка жена да намери своя начин и да изпробва различни продукти, за да открие онези, които са най-подходящи за нея. Както казах, общо правило няма. Това е същото като с диетите. Няма как всеки организъм да реагира еднакво добре на един и същ режим за хранене. Всичко е много просто, но за хубавите неща винаги трябва търпение и постоянство.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари